T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / ALANYA - Avsallar Halıcı Orhan İlkokulu

KAYMAKAM ÜRKMEZER OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

KAYMAKAM ÜRKMEZER AVSALLAR HALICI ORHAN İLK VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti

Okul ziyaretleri kapsamında Avsallar Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak İlkokul öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer 1.sınıf öğrencilerinin okuma etkinliğinde onlara eşlik ederek birlikte kitap okudular. Daha sonra okul yönetimi ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer okul müdürü Fuat Demirel’den okulun durumu hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle toplantı yaparak öğrencilerin ve okulun durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra yeni yapılan Halıcı Orhan Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezeer okulun son durumu ve ihtiyaçları hakkında okul yönetiminden bilgi alarak okul ve bölümlerini inceledi. Ziyarette Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer 8 .sınıf öğrencileriyle sınav ve sınav stresi ile baş etmek konularında sohbet ederek okumanın öneminde değindi.

Son olarak okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer konuşma yaparak ‘’ Yeni yapılan bir eğitim yuvasında okulun yapılanması ve öğrencilerimize huzurlu bir alt yapı kurmak siz değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla olacak. Öğrencilerimiz için huzurlu bir öğretim yuvası oluşturmak son derece önemli. Bizler her zaman olduğu gibi milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte okullarımızı ziyaret ediyoruz. Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve taleplerini her zaman dinleyerek ve göz ardı etmeyerek destek oluyoruz. Bu güzel eğitim yuvasında öğrencilerimizin başarısı ve güzel bir eğitim görmeleri siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde olacak. Yeni eğitim yuvamızın hayırlı ve nice başarılarla dolu olmasını diliyorum. Emek ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü eşlik etti.
@alanyailcemem
@avsallarhaliciorhanortaokulu
#Alanya

21-02-202421-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 11:07 - Görüntülenme: 29
  Beğen | 0  kişi beğendi