ANTALYA / ALANYA - Avsallar Halıcı Orhan İlkokulu

KAYMAKAM ÜRKMEZER AVSALLAR HALICI ORHAN İLK VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti

Okul ziyaretleri kapsamında Avsallar Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak İlkokul öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer 1.sınıf öğrencilerinin okuma etkinliğinde onlara eşlik ederek birlikte kitap okudular. Daha sonra okul yönetimi ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer okul müdürü Fuat Demirel’den okulun durumu hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle toplantı yaparak öğrencilerin ve okulun durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra yeni yapılan Halıcı Orhan Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezeer okulun son durumu ve ihtiyaçları hakkında okul yönetiminden bilgi alarak okul ve bölümlerini inceledi. Ziyarette Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer 8 .sınıf öğrencileriyle sınav ve sınav stresi ile baş etmek konularında sohbet ederek okumanın öneminde değindi.

Son olarak okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer konuşma yaparak ‘’ Yeni yapılan bir eğitim yuvasında okulun yapılanması ve öğrencilerimize huzurlu bir alt yapı kurmak siz değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla olacak. Öğrencilerimiz için huzurlu bir öğretim yuvası oluşturmak son derece önemli. Bizler her zaman olduğu gibi milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte okullarımızı ziyaret ediyoruz. Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve taleplerini her zaman dinleyerek ve göz ardı etmeyerek destek oluyoruz. Bu güzel eğitim yuvasında öğrencilerimizin başarısı ve güzel bir eğitim görmeleri siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde olacak. Yeni eğitim yuvamızın hayırlı ve nice başarılarla dolu olmasını diliyorum. Emek ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü eşlik etti.
@alanyailcemem
@avsallarhaliciorhanortaokulu
#Alanya

Şbt

ÇEDES projesi şubat ayı değerimiz olan SABIR, konusunu FARKLI OLANI BUL ! etkinliği ile işledik. Emek veren Esra öğretmenimize ve İbrahim öğretmenimize teşekkür ederiz..

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvamız Öğretmenimiz Teslime ŞENAL hakemliğinde başlıyor. Bütün öğrencilerimize bol şans diliyoruz..

OKUL AİLE BİRİLĞİ ÜYELERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN TOPLANTISI..

Kas

Yeni Müdür Yardımcımız Esra GÜMÜŞSOY görevine başladı.. Kendisine başarılar dileriz..

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLU OLSUN

Mrt

Öğrencilerimizin turnuva heyecanı görülmeye değer. Bir üst tura geçen öğrencilerimizle heyecan dorukta

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI KUTLU OLSUN...

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından düzenlenen İki İnsan Eğitimi Semineri Okan Şenal tarafından öğretmenlerimize verildi.. Eğitimin içeriğini bizimle paylaşan Okan Şenal'a teşekkür ederiz.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN .. NİCE EMEK NİCE ÖZVERİ VEREN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI KUTLU OLSUN.. OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.. DAHA FAZLA GÖRÜNTÜ İÇİN OKULUMUZUN İNSTAGRAM ADRESİNİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ.  @avsallarhaliciorhanıo

Nis

Sanat Atölyem rüzgarı sona eriyor. Katkı gösteren güzel öğrencilerimiz proje katılım sertifikalarını aldılar. Ekim ayı ile başlayan, koridorlarımızı renklendiren eTwinning projemize severek katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğretmenlerimiz Teslime ŞENAL ve Adem TEKİN Sanat Atölyem Projesi ile öğrencilerimizde güzel anılar bıraktılar. Teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yürütülen Sanat Atölyem e Twining projesinde 2B ve 4A sınıfı Öğrencileri başari ile, istekle, mutlu bir şekilde projelerini tamamlayıp "Öğrenci Katılım Sertifikalarını aldılar.

Eyl

Büyük bir heyecanla başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim.